ZAAM is ontstaan uit de behoefte om iets te willen terugdoen voor de wereld.

Na een ernstig ongeluk van mijn 5 jarige dochter waarbij ze ernstige brandwonden heeft opgelopen volgde een onzeker en moeilijke periode.  In een paar seconden was ons leven veranderd en stond het in het teken van brandwonden en de zorg erom heen. De brandwondencentrum in Beverwijk werd een vast bezoekadres en het Kiwanishuis werd ons tweede huis.

De zorg voor mijn dochter en het werken in een rendementsbedrijf was moeilijk te combineren. Ik werd werkloos en stond voor een keus.

Weer aan de slag in de rendement-economie of ga ik mijn geluk zoeken in een sociale maatschappelijk betrokken onderneming.

Ik koos voor het laatste! Zo kan ik de zorg voor mijn dochter beter combineren en help ik ook andere kinderen met brandwonden door de opbrengst te delen met de stichting Kind en Brandwond.